Kirby CMS

Legyen élmény a weboldal használata

Kirby CMS

Miért jó választás a Kirby CMS
a vállalkozásodnak?

Biztonság

A Kirby lapos fájlformátuma a biztonság nagy részét képezi, ez a kialakítás hozzájárul a biztonságosabb webhelyhez. A hackerek gyakran az adatbázisréteget veszik célba, amikor webhelyekhez próbálnak hozzáférni.

Könnyű adminisztráció

A Kirby adminisztrációs panelje nagyon egyszerűen használható, a kezdő és nem technikai tartalomszerkesztők is könnyen használhatják. Minimális és funkcionális, és nem terheli túl a felhasználókat a végtelen lehetőségekkel.

Rugalmas tartalomtípusok

A rendszer teljes szabadságot ad a tartalomtípusok létrehozásában. Lehetőségünk van blog, termékek, szolgáltatások és bármilyen tartalomtípust létrehozni és menedzselni.

Sebesség

Sebesség szempontjából a Kirby gyors. Mint említettem, nincs adatbázis, ezért az stabil az olda teljesítménye. Mivel CMS-nek tervezték és fejlesztették az alapoktól kezdve, a CMS-től elvárt funkciók nagy része be van építve a Kirby-be. Más platformokon sok beépülő modult kell telepíteni az alapvető funkcionalitás eléréséhez, ami viszont teljesítmény és biztonsági kockázattal jár.
Optimalizálás nélkül 100-200 ms.

Tartalomszerkesztő

Az alapértelmezett elrendezésszerkesztő lehetővé teszi a tartalom jobb strukturálását, akár oszlopokba is.

Nyelvesítés támogatás

A rendszer támogatja a többnyelvű oldal létrehozását.

Rugalmas és moduláris

A Kirby CMS-t elsősorban rugalmas és moduláris tartalomkezelő rendszerként fejlesztették ki, amelyet minden fejlesztő/kódoló saját fejlesztési folyamatához és projektjéhez tud igazítani.

Képkezelés

A kép csak a kép vagy galériablokkba tölthető fel. Minden oldalnak (cikknek stb.) külön fájljai vannak, így egy kép törlése egy oldalról nem törheti össze a többi oldalt.

Fenntarthatóság

A teljes projekt könnyen tárolható kis tárhelyen, és helyi fejlesztés céljából könnyen  futtatható. Minden adat verziózható is, így a fejlesztő tesztelheti a webhely változásait, mielőtt telepítené.

Fejlesztőknek

A Kirby-t egy jól megírt flat-file CMS ként határoznám meg (4800 teszt a kód 95%-át fedi le), integrált REST API-val, headless CMS-nek is használható, az MVC architektúra lehetővé teszi a könnyű bővítést és az integrált eszközök megkönnyítik a fejlesztést.
A Kirby CMS alkalmazkodik a fejlesztőhöz.

Kirby CMS image 1
Kirby CMS image 2
Kirby CMS image 3
Kirby CMS image 4
Kirby CMS image 5
Kirby CMS image 6

Próbáld ki ingyen.
Ne hagyd ki!

Fedezd fel, próbálgasd, törölj, másolj, hozz létre új tartalmat.

Demo indítása
The New York Times
Joyent
Harvard University
Eurowings
Mercedes-Benz
Philips

40k+

oldal

4000+​

fórum felhasználó

1600+

discord felhasználó

Dolgozzunk együtt!​

​Írj az igényedről és 1-2 munkanapon belül választ kapsz.

Kérj ajánlatot